VISION & MISSION

​Vision

Visi

Educate & produce quality Islamic intellectuals according to Kindergarten and Elementary School levels in terms of physical, social emotional, intelligence, and spiritual to enter the next level.

Mendidik & melahirkan intelektual Islam yang berkualitas sesuai jenjang TK dan SD dari segi fisik, sosial emosional, kecerdasan, dan spritual untuk memasuki jenjang selanjutnya.

Mission

• Make every activity worth worship.

Menjadikan setiap kegiatan bernilai ibadah.

• ​Develop a pleasant learning climate, broad-minded rooted in the norms and values of the nation's culture.

Mengembangkan iklim belajar yang menyenangkan, berwawasan luas yang berakar pada norma dan nilai-nilai budaya           bangsa.

• ​Develop learning skills in each student.

Mengembangkan ketrampilan belajar pada tiap diri siswa.

• ​Provide equal opportunities for each student to explore, recognize, and develop their abilities.

Memberikan kesempatan yang sama pada tiap siswa untuk menggali, mengenali, dan mengembangkan kemampuannya.

• ​Empowering all potential schools to provide maximum service quality.

Memberdayakan seluruh potensi sekolah untuk memberikan mutu pelayanan yang maksimal.

• Cultivate students' sensitivity in operating literary and artistic works.​

Menumbuhkan kepekaan siswa dalam mengoperasikan karya sastra dan seni.